Nieuws
polflam

Alexander Lubbinge is per 1 maart in dienst getreden bij POLFLAM als Commercieel Directeur Benelux. Lubbinge volgt Roman Abrahams op die sinds 1 januari Commercieel Directeur is van de brandwerend glasproducent uit Polen. Lubbinge is geen onbekende in de glasbranche en vierde onlangs nog zijn 25-jarig jubileum in de sector als Salesmanager bij Pilkington Nederland. 

‘Met het aantrekken van Alexander als Commercieel Directeur Benelux zetten wij de volgende stap in het professionaliseren van onze sales organisatie’, zegt een enigszins trotse Roman Abrahams. ‘En dat niet alleen voor de Benelux, maar voor de gehele POLFLAM-organisatie. Met zijn expertise van het opzetten van salesteams, vestigingen en sales support in de glasbranche is Alexander van grote waarde voor de verdere groeistrategie van POLFLAM.’

25 jaar Pilkington

Lubbinge startte zijn loopbaan na de opleidingen Elementaire Bouwkunde Deel A en HBO Bedrijfskunde in 1997 bij Pilkington. Hij was daar een kleine acht jaar Algemeen Medewerker, Sales employee en Projectcoördinator. Nadat Pilkington was ingelijfd door de NSG Group was Lubbinge vanaf 2005 achtereenvolgens Coördinator Sales, Branchemanager, Regio Accountmanager Noord en tot slot Regiomanager Zuidwest bij Pilkington Nederland binnen de NSG Pilkington.

Alexander Lubbinge is per direct verantwoordelijk voor alle brandwerend glasactiviteiten van POLFLAM in de Benelux, inclusief de verdere uitbouw van het Benelux-salesteam. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.