Nieuws
vandaglas
Vandaglas nieuwe jeugdsponsor FC Emmen Foto Boudewijn Benting Emmen Km 10

Vandaglas is de nieuwe hoofdsponsor van de jeugdopleiding van FC Emmen. Het logo van de glas-expert uit Arnhem zal de komende twee seizoenen op het shirt van de jeugdteams van FC Emmen prijken. Vandaglas motiveert de sponsoring aldus. ‘Het hart van ons bedrijf, onze isolatieglasfabriek, is gevestigd in Emmen waardoor wij ons ook sterk verbonden voelen met deze regio. Door te investeren in de lokale gemeenschap willen wij graag onze betrokkenheid tonen.

Met het sponsoren van de jeugd van FC Emmen draagt vandaglas bij aan de ontwikkeling van circa 160
jonge talenten tussen de acht en 21 jaar. Dat geldt volgens het bedrijf ook voor de positieve invloed die sport kan hebben op hun levens.

Mentaliteit en ambitie

Wat vandaglas vooral aanspreekt bij FC Emmen is de mentaliteit van de club en de supporters. Die is zoals FC Emmen zelf omschrijft, “eigenzinnig & kneuterig” en met een gezonde dosis humor. ‘De nuchtere familie-stijl die er gevoerd wordt past bij ons bedrijf’, aldus vandaglas. Hoofd Jeugdopleiding Nico Haak is blij met de verbintenis: ‘Met de nieuwe hoofdsponsor van onze jeugdopleiding streven we naar een jeugdopleiding. waarin talentvolle jeugdspelers zich optimaal ontwikkelen en hun ambities kunnen waarmaken.’

De aftrap met vandaglas

Het contract is in juli ondertekend in aanwezigheid van een drietal jeugdspelers: Naud, Mike en Samil. Namens FC Emmen waren Rinse Bleeker (Algemeen directeur), Nico Haak (Hoofd Jeugdopleiding) en Christiaan Hindriks (Manager Jeugdopleiding) bij de ondertekening. Namens vandaglas waren dat Ulrich Feindt (CEO Groep) en Micha van Overbeeke (CCO Groep en algemeen directeur NL). ‘Wat ons betreft de aftrap van een mooie investering die wij met heel veel plezier en trots op ons nemen’, aldus het tweetal.

Zie ook ons bericht met video over de productie van gebogen glas bij vandaglas Döring.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.