Glas in Video
GPD 2023

De 2023-editie van het GPD-conferentieboek is nu beschikbaar. In het boek staan de presentaties die zijn gegeven door sprekers tijdens de GPD 2023 conferentie in Tampere, Finland. Het boek bevat volledige artikelen en uitgebreide samenvattingen van de presentaties. Ook is er een video die een idee geeft van hoe het was tijdens het evenement. De GPD vond plaats op 16, 17 en 18 juni van dit jaar en er waren 550 deelnemers.

In het conferentieboek komt een breed scala aan onderwerpen aan bod. Van technische lezingen tot casestudies over gevels, glas in de architectuur en glasverwerking. Ook markttrends in de glasindustrie, lopende onderzoeken en ontwikkelingen, evenals duurzaamheid in de glasindustrie, zijn onderwerpen in het boek.

Twee formaten

Het GPD 2023 conferentieboek is verkrijgbaar in twee formaten. Allereerst is er een downloadbare PDF van het volledige boek. Deze versie bevat geen links naar de PowerPoint-presentaties. Klik op de link om een exemplaar te downloaden. Daarnaast is er een online e-bookversie met alle presentaties. Sommige artikelen bevatten links naar hun respectievelijke PowerPoint-presentaties. Met deze versie, die nog in productie is, kun je elk artikel afzonderlijk downloaden of delen. Om toegang te krijgen tot beide versies, dien je je te registreren. Dat kan eenvoudig en gratis op de site.

GPD 2023 – Aftermovie

De video belicht de GPD conferentie, tentoonstelling en gerelateerde netwerkactiviteiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.