Nieuws
Bottero open dagen

Bottero organiseert op 18 en 19 oktober weer open dagen in de Duitse hoofdvestiging in Grevenbroich. Eerder dit jaar, in mei en begin september tijdens de beurs VITRUM, stelde de Italiaanse machinebouwer z’n deuren reeds open. De belangstelling blijft groot en dat is reden om het evenement volgende maand te herhalen. Op ongeveer 30 kilometer van Düsseldorf demonstreert Bottero twee snijtafels voor floatglas en gelaagd glas (363BCS-Jumbo en 548Lam-38), de rechtlijnige en verstekslijpmachine 810BCS en een 4-assige CNC machine: de Pratica 3300.

De 363BCS-J snijtafel voor floatglas is onder meer uitgerust met een printer voor het automatisch printen en aanbrengen van labels. Ook heeft de snijtafel een scanner voor het scannen en snijden van modellen. De 363BCS-J is geschikt voor glas tot 19 millimeter dikte, met als optie 25 mm  dik snijden

Gelamineerd glas snijden

Het ‘topmodel’ snijtafel 548LAM-38 voor het volledig automatisch snijden van gelamineerd glas is ook in Grevenbroich aanwezig. De tafel heeft een systeem voor het automatisch roteren en trimmen van het glas (randsnedes minimaal 20 mm). Een gepatenteerd beweegbaar hitte-element reduceert de opwarming van het glas voor het doorsnijden van de folies. 

Randafwerking

Randafwerking op de 810BCS is ook te zien tijdens de open dagen. De machine maakt 45° verstekhoeken op dik glas en polijst randen met hoge snelheid ‘tot een hoogglansafwerking’. Area Sales Manager Marco Luk: ‘Met sessies per dag demonstreren we deze machines aan onze klanten in een persoonlijke setting. Het is de perfecte gelegenheid kennis te maken met het Bottero-team dat verantwoordelijk is voor de Benelux.’

Als speciale gast is Cristian Zanca van Optima aanwezig: de softwarespecialist uit Italië die elke Bottero-machine van software voorziet.

Voor meer informatie over de open dagen in oktober: bel Marco Luk (+49 172 209 61 08) of meld je aan per mail sales.de@bottero.com. Rechtstreeks inschrijven kan ook.

Zie ons videoverslag van de open dagen in mei.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.