Nieuws

Wie bedenkt een superslimme oplossing met 3M glasfolies? Wie maakt het meest originele ontwerp? En wie monteert visuals van uitmuntende kwaliteit? Daar draait het allemaal om bij de 3M Sign Contest 2011 waarin sSignmakers en architecten tot 1 juni  een foto van hun mooiste glasfolieproject kunnen uploaden naar de speciale website van 3M Nederland.

3M zorgt met wel heel creatieve voorbeelden voor inspiratie én voldoende aandacht bij collega’s en branchegenoten. Die stemmen vervolgens op hun favoriete project. Een vakjury kiest uit de vijf publieksfavorieten de uiteindelijke winnaar. 3M Nederland zal tijdens de wedstrijdperiode een breed publiek, potentiële klanten en branchegenoten benaderen en hen vragen hun stem uit te brengen op hun favoriete project. Daarvoor wordt onder meer een opvallende viral ingezet: op de website van 3M Nederland kunnen de deelnemers – en vakgenoten – inspiratie opdoen met een aantal wel héél creatieve toepassingen van 3M glasfolie. Maandelijks wordt er via de website van de SignContest een winnaar bekend gemaakt. De maandprijzen bestaan uit exclusieve 3M-producten. Een vakjury kiest uit de vijf publieksfavorieten de uiteindelijke winnaar van de Sign Contest 2011. De hoofdprijs is een abseilevent inclusief diner voor vijf personen ter waarde van 1.600 euro.

De 3M Sign Contest heeft alleen betrekking op glastoepassingen voor onder andere huisstijl, privacy en decoratiedoeleinden. Het project moet zijn gemaakt met zelfklevende materialen van 3M. Ieder bedrijf kan met maximaal drie projecten deelnemen. Een vakjury kiest uit de vijf publieksfavorieten de uiteindelijke winnaar van de Sign Contest 2011. De vakjury bestaat uit een specialist van 3M, de hoofdredacteur van Sign+ Magazine, de voorzitter van de Beroepsvereniging van Nederlandse Interieurarchitecten (BNI) en een bestuursmedewerker van Facility Management Nederland (FMN). Meer informatie: www.3M.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.