Nieuws
designglas

Madras gesatineerd designglas staat, naar eigen zeggen van de Italiaanse producent, bekend om z’n superieure kwaliteit en het zijdezachte gevoel. Ook het voorkomen van vingerafdrukken en de gemakkelijke reiniging maken het glas uniek. Nieuw in het programma glas is Ecosat Maté dat dubbelzijdig is gesatineerd.

‘Ontdek de schoonheid en elegantie van het designglas aan beide kanten’. Het onderscheidende kenmerk van Ecosat Maté is het gesatineerde oppervlak: het is uniform en voelt zijdeachtig aan. De extreme compactheid van de afwerking voorkomt lelijke vingerafdrukken en vergemakkelijkt het schoonmaken.

Designglas gesatineerd

Bij Ecosat Maté double face heeft deze kenmerken aan de voor- en achterkant, op dezelfde glasplaat. Deze dubbele satijnafwerking is volgens Madras ideaal voor het maken van deuren of scheidingswanden. ‘Elk van de twee gesatineerde zijkanten van het designglas versterkt voegt karakter toe en straalt smaak en liefde voor detail uit.’ Het heeft ook een grotere translucentie, wel licht -geen zicht, dan glas dat slechts aan één zijde gesatineerd is. Hierdoor krijgen ruimtes een hogere mate van privacy.

Eenvoudige montage

Ecosat Maté double face maakt montage nog gemakkelijker. Het is niet langer nodig om te beslissen welke kant van de plaat moet worden gebruikt voor de uitsparingen en gaten of welke zijde naar welke kant moet wijzen. Je kunt dus afscheid nemen van vervelende instructies de foutmarge tijdens de installatiefase minimaliseren. Ecosat Maté double face is hardbaar. Madras produceert het designglas in platen van 2250/2400/2550 x 3210 mm, extra helder, grijs en brons, en in alle diktes.

Lees meer over het designglas van Madras op onze site.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.