Nieuws

Voor iedereen met bouw-, verbouw- of inrichtingsplannen is er de beurs Eigen Huis (Ver)Bouwen + Inrichten. Deze bouwbeurs voor particulieren wordt in het voorjaar georganiseerd in de Jaarbeurs in Utrecht. ‘Wegens het succes en het feit dat er ook veel mensen plannen maken tijdens of net na de zomer om te gaan bouwen of verbouwen’, aldus de organisatie, ‘wordt de beurs nu ook in het najaar, op 21 t/m 23 oktober, in Ahoy Rotterdam georganiseerd.’ Het (ver)bouwen van een eigen huis vergt veel voorbereiding en uitzoekwerk en is daardoor een tijdrovende aangelegenheid. Tevens moeten er in een korte tijd veel beslissingen worden genomen. De bezoeker van de beurs Eigen Huis (Ver)Bouwen + Inrichten heeft in één ochtend of middag een totaaloverzicht van bedrijven die kunnen helpen bij het maken van deze keuzes. Ook ziet men alle nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van (ver)bouwen en inrichting, aldus de beursorganisatie.

Jaarlijks worden er in Nederland duizenden huizen in eigen beheer gebouwd. De eigenaren van een kavel krijgen te maken met een echte uitdaging want bij dit project is men niet alleen de koper, maar ook de opdrachtgever van de architect of van de catalogusbouwer en de aannemer. Tegenwoordig zijn er ook veel particulieren die besluiten hun huis niet te verkopen maar grondig te verbouwen en aan te passen aan hun huidige wensen. Op de beurs zijn bedrijven vertegenwoordigd die producten en/of diensten leveren op het gebied van bouwen, verbouwen en inrichten. Van de financiering van (ver)bouw,  het inschakelen van een architect en aannemer, tot adviezen op het gebied van daken, vloeren en plafonds, trappen, ramen en deuren, badkamers, keukens, serres en tuinen. Ook zijn er diverse paviljoens op het gebied van domotica, haarden, interieuradvies, tuinen en architectuur.

Eigen Huis (Ver)Bouwen + Inrichten, najaarseditie 2011: Ahoy Rotterdam, 21 t/m 23 oktober: 10.00 uur – 17.00 uur. Toegangsprijs:  € 15,-. Meer informatie: www.denationalebouwbeurs.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.