Nieuws

De bekende glasbrandschilders David Williams en Stephen Byrne van Real Glass Painting verzorgen op zaterdag 1 oktober een presentatie over brandschildertechnieken bij Peli Glass Products in Zoetermeer. Centraal zal een lopend project staan: the Tycoon, een roosvenster met in het midden een imposante indrukwekkende leeuw. Williams en Byrne zullen hun klassieke, herontdekte glasschildertechnieken demonstreren en vragen hierover beantwoorden. Er zijn twee sessies gepland en het aantal deelnemers is gelimiteerd tot tien personen per sessie.

  • Ochtendsessie (9.30-12.00): klassiek brandschilderen – glasverf op basis van een waterverdunning, brandschilderen in lagen, maar slechts eenmaal branden.
  • Middagsessie (14.00-16.30): brandschilderen/zilvergeel op basis van oliën.

De kosten voor deelname zijn voor één sessie 110 euro en voor beide sessies 200 euro, excl. 19% BTW. De presentatie is in het Engels. Meer informatie over de schilders: www.RealGlassPainting.com. Inschrijven via www.peliglass.eu

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Glas in Beeld: professioneel, technisch & inspirerend

Volg de ontwikkelingen in de glasbranche op het gebied van gebruik van vlakglas zoals: brandwerend-, energiebesparend- en veiligheidsglas.

Abonneer nu en ontvang 6 keer per jaar het vakblad Glas in Beeld.