Productnieuws

Er zijn vele mogelijkheden om een EPC-eis van 0,6 of zelfs 0,4 en lager te realiseren, aldus Buva in een persbericht. Het bedrijf uit Barendrecht doet dit door de introductie van vier maatregelpakketten, die elk de EPC-eis van 0,6 realiseren met natuurlijke ventilatie en mechanische afvoer. Ieder pakket houdt rekening met de wensen en eisen op het gebied van budget en comfort. De pakketten zijn:

  • Lage energielastenpakket: Het ‘Buva lage energielastenpakket’ bestaat uit een set energiezuinige maatregelen die zorgvuldig is samengesteld om de laagste energiekosten voor de bewoner te realiseren.
  • Minimum investeringpakket: Het ‘Buva minimum investeringpakket’ is net als het ener­gielastenconcept gerelateerd aan kosten. Bij deze maatrege­len staan de investeringskosten echter centraal. Het pakket resulteert in de laagste investering voor de ontwikkelende partij.
  • Comfortpakket: Het ‘Buva comfortpakket’ bestaat uit een pakket bouwkun­dige en installatietechnische maatregelen die behalve ener­giezuinig, ook comfortverhogend zijn. Dit pakket heeft hier­mee een extra meerwaarde en is daardoor aantrekkelijk voor potentiële kopers en huurders.
  • Pakket passiefhuis niveau: Het ‘Buva pakket passiefhuis niveau’ is een pakket maat­regelen conform het Passief Bouwen principe waarbij de warmteterugwinning uit ventilatieretourlucht met een warmtepompboiler plaatsvindt.

Meer informatie: www.buva.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.