Nieuws

De Schilder, Glas en Afbouw (SGA) Vakdagen, die van 25 tot en met 27 oktober werden gehouden in de Evenementenhal te Gorinchem, hebben een recordaantal van 9.912 bezoekers getrokken.

De best bezochte dag was woensdag 26 oktober, toen 4.090 mensen op de beursvloer waren. Een dag later waren dat er 3.228. Op de eerste dag, dinsdag 25 oktober, kwamen 2.594 mensen naar de Evenementenhal. Met het totale aantal van 9.912 bezoekers werd het oude record van 2010, toen 9.273 bezoekers een kijkje kwamen op de beurs nemen, ruimschoots gebroken. De vakbeurs SGA Vakdagen geldt als de belangrijkste vakbeurs voor de schildersbranche, maar ook de glassector is goed vertegenwoordigd.

Het ‘beurscircus’ verplaatst zich nu naar Venray, waar van 8 tot en met 10 november de nieuwe vakbeurs Bouw Compleet op stapel staat. Op basis van hun succesvolle, jaarlijkse Bouw Relatiedagen en SGA Vakdagen in Hardenberg en Gorinchem besloot de Evenementenhal Holding dit jaar voor het eerst ook in hun Evenementenhal Venray  een beurs te organiseren. Ruim 120 exposanten nemen deel aan de nieuwe vakbeurs. Meer informatie: www.evenementenhal.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.