Nieuws

Richard Geraerts, verkoopleider in Nederland voor Duco Ventilation & Sun Control, is de nieuwe voorzitter van Natuvent. Hij zal, samen met de andere leden van de Stichting Natuvent, het systeem  C verder profileren als de enige gezonde manier van ventileren. De stichting geeft als onderdeel van de VLA (Vereniging Leveranciers Luchttechnische Apparaten) voorlichting over de juiste toepassing en omgang van natuurlijke ventilatiesystemen in zowel woningen als gebouwen.

Geraerts stelt zich als doel ‘met onze stichting een meer dominante positie kunnen gaan bekleden in de ventilatiewereld. Energiezuinigheid is belangrijk, maar niet ten koste van de bewoners. Toevoer van verse lucht via de gevel is de kortste weg en staat garant voor een gezonde ventilatie.’ Duco vierde in 2011 haar twintigste verjaardag en is marktleider in Nederland. De verkoopleider groeide mee met het bedrijf en zal dan ook het nodige gewicht in de schaal werpen om systeem C verder op de kaart te zetten ‘als enig alternatief voor gezond ventileren’, aldus Duco. ‘We moeten onderling binnen Natuvent onze krachten en kennis bundelen, iets wat in het verleden nog te weinig gebeurd is. Als voorzitter wil ik hier dan ook voorop lopen en optreden als het verlengstuk tussen de VLA en ISSO. Voor de leveranciers van systeem C is dit alvast een belangrijke stap voorwaarts’, besluit de Nederlandse verkoopleider. Meer informatie: www.natuvent.nl

1 reactie op “Verkoopleider Duco nieuwe voorzitter Natuvent

  1. m.beckand schreef:

    ik woon in Gouda en in mijn zitten 3 natu vent , ventilaties die je met een koord open en dicht kan krijgen. Wij wonen sinds kort in deze woning en twee van de natu vent , ventilatoren zijn niet open of dicht te krijgen. Kunt u mijn een adres geven In Gouda of omgeving om deze na te laten kijken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.