Productnieuws

Duco presenteert op de vakbeurs Gevel, van 25 t/m 27 januari in Ahoy Rotterdam, een hele reeks noviteiten: ‘producten die het verschil kunnen maken’. Het accent ligt in stand D0001 op DucoSlide zonwering; Duco presenteert onder meer drie soorten lamellen.

De lamellen van de DucoSlide BiFold zijn vervat in ‘SlimFrame’-zijprofielen, die volledig naar de zijkant schuiven. Zo ontstaat er een verschillend design in open of gesloten stand. Het 100D-lamel ook verkrijgbaar in een geperforeerde variant, die er voor zorgt dat het licht op een zachte manier verspreid wordt. LuxFrame Perfo is een geperforeerd aluminium paneel, geïntegreerd in een ‘LuxFrame’-kader. Naast de standaard perforatie, die zorgt voor lichtregeling en privacy, zijn op aanvraag ook andere perforaties mogelijk. LuxFrame Wood bestaat uit houten lamellen in een aluminium kader.

Duco presenteert op Gevel ook een uitbreiding van de DucoTwin 120-reeks die er naast de optionele Fix-uitvoering (stormvast), nu ook in een Cap-uitvoering is. Het zonweringdoek is gemonteerd op een uitvalarm, die eerst verticaal naar beneden zakt, maar daarna automatisch uitvalt in een hoek van maximum 90°. Meer informatie: www.duco.eu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.