Productnieuws

Het ‘KopStaart-Praktijkboek – Voor een gezonde kwaliteitsslag in de energiezuinige nieuwbouw van woningen’ behandelt de KopStaart-aanpak, een methode van het Lente-akkoord waarmee woningontwikkelaars de kwaliteit van nieuwbouwhuizen bewaken. Het KopStaart-Praktijkboek bevat twintig praktische aandachtspunten om de kwaliteit van gezonde, energiezuinige woningen van het begin tot het einde van het bouwproces te borgen. Glas is medebepalend voor succesvolle energiezuinige bouw.

In de hedendaagse markt kunnen ontwikkelaars zich onderscheiden door energiezuinige en gezonde woningen te garanderen en met de juiste bouwkwaliteit af te leveren. Hoe kunnen zij ervoor zorgen dat deze bouwkwaliteit daadwerkelijk gerealiseerd wordt? Het KopStaart-Praktijkboek beschrijft verschillende procesvoorbeelden, die concreet leiden tot kwaliteitsborging van energiemaatregelen. Deze voorbeelden, rechtstreeks uit de dagelijkse bouwpraktijk, laten zien hoe professioneel opdrachtgevers de verantwoordelijkheid kunnen nemen voor hun eindproduct: comfortabele, gezonde energiezuinige woningen die aansluiten bij de wensen van de klant. Daarnaast zijn contactgegevens en links (o.a. via QR-codes) naar handige contractvoorbeelden, toetsen en lijstjes opgenomen. Het boek is voor € 14,95 te bestellen via www.aeneas.nl/KopStaart. Daarnaast is de interactieve pdf gratis te downloaden via www.lente-akkoord.nl/KopStaart.

Het Lente-akkoord is een initiatief van Aedes, Bouwend Nederland, NEPROM, NVB, en de minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties en wordt uitgevoerd door alle aangesloten projectontwikkelaars, bouwers en woningcorporaties in Nederland. Meer informatie: www.aeneas.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.