Nieuws

Kenniscentrum Glas heeft de komende periode workshops ingepland op het gebied van het beglazen van gebouwen, de kwaliteitsbeoordeling van vlakglasproducten, NEN 2608 en inbraakwering met glas.

  • Beglazen van gebouwen volgens herziene NPR 3577 – 12 april Workshop waarin de herziene NPR 3577 centraal staat. Er wordt aandacht besteed aan de wijzigingen in de herziene NPR 3577 maar ook aan het hanteren van de NPR in de praktijk.
  • Kwaliteitsbeoordeling vlakglasproducten – 25 april Workshop waarin alle (Europese) normen worden besproken die relevant zijn bij de kwaliteitsbeoordeling van vlakglasproducten. Per product worden de betreffende normen toegelicht en specifiek ingegaan op onderwerpen als optische fouten, visuele fouten, puntfouten etc.
  • NEN 2608 – 31 mei Workshop waarin de nieuwe NEN 2608 centraal staat. Nadruk ligt op de vraag welke glassamenstelling en -opbouw moet in welke situatie worden toegepast op basis van de NEN 2608.
  • Inbraakwering met glas – 13 juni In deze workshop wordt een overzicht gegeven van alle eisen en richtlijnen die relevant zijn bij inbraakwering met glas. Nadruk ligt hierbij op wanneer, welk en hoe inbraakwerend glas moet worden toegepast.

Meer informatie: www.kenniscentrumglas.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.