Nieuws

Op 25 oktober wordt tijdens de Hollandse avond op de Glasstec 2012 de Glas Award uitgereikt. De inzendtermijn is gestart en we roepen bedrijven op spraakmakende projecten, nieuw ontwikkelde producten en andere innovatieve initiatieven in relatie tot vlakglas voor 1 september in te zenden. De eerste inzendingen zij inmiddels binnen en ook de jurysamenstelling is definitief bekend.

De Glas Award is een initiatief van de Glas Branche Organisatie, de overkoepelende organisatie van werkgevers in de vlakglassector, en Eisma Bouwmedia, de uitgever van Glas in Beeld. Naast de Glas Award zelf is er ook dit jaar een innovatieprijs, de Innovatie Award. De Award wordt voor de zesde maal uitgereikt. De jury bestaat uit zes personen, afkomstig uit verschillende disciplines in en rond de wereld van vlakglas en design: prof. dr. ir. Chris Geurts (TU Eindhoven, TNO, juryvoorzitter), Cor Wittekoek (directeur GBO), ing. Cees Isselmann (senior adviseur Adviesbureau Köhler Peutz), Marijke van den Bosch (eigenaar Adviesbureau Cravenstein), Theo van den Ingh (voormalig directeur-eigenaar Glasgroep Spliet & de Waal) en Marco Groothoff (hoofdredacteur Glas in Beeld).

Wie volgt Architectenbureau Meyer en Van Schooten te Amsterdam met de renovatie van het Ministerie van Financiën op als winnaar van de Glas Award? En wie neemt de Innovatie Award over van de Hogeschool INHolland te Delft met haar spectaculaire Composietengevel? De Glasstec 2012 vindt plaats van 23 t/m 26 oktober plaats in Düsseldorf. Meer informatie: www.glasinbeeld.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.