Nieuws

Van 7 tot en met 9 juni is AGC aanwezig op Design District (voorheen 100% Design), ‘hét vakevenement voor interieurdesign’. Dit jaar concentreert AGC zich op de lancering van het Lacobel/Matelac gamma met vijf nieuwe kleuren: Blue Shadow, Yellow Rich, Brown Natural, Blue Petrol en Anthracite Authentic. Dit gecombineerde assortiment gelakt én satijnachtig glas opent volgens AGC een wereld van mogelijkheden voor ontwerpers en meubelfabrikanten. Met de online service ‘MyColour by Lacobel’ kunnen ontwerpers verder hun eigen kleuren kiezen en creëren, om aan te sluiten bij de kleuren van een merk of huisstijl van een bedrijf.

Vorig jaar heeft AGC laten zien wat de mogelijkheden van glas in een keuken en badkamer zijn. Dit keer is gekozen voor het winkelconcept. Verschillende soorten interieurbeglazing worden gebruikt voor verschillende functies. Zoals gelakt glas ter decoratie. Artlite Digital, geprint glas, om een bepaalde mate van privacy te creëren of Glassiled, LED-verlichting in glas, om de aandacht te trekken. Dat de functionaliteit van deze beglazing niet beperkt blijft tot een winkelomgeving spreekt voor zich.

Design District, de tiende editie, vindt plaats in Taets, op het Hembrugterrein in Zaandam. Dit is een voormalig gebied van Defensie, waar tot 2003 in het diepste geheim munitie werd gemaakt en getest. Van de zestig rijksmonumenten op het terrein zijn er twee gerenoveerd en bestemd tot evenementlocatie. Het standnummer van AGC is V35. Gratis registreren kan tot 6 juni via deze link. Meer informatie: www.yourglass.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.