Productnieuws

Vetrad, zusterbedrijf van Hogla, en Vindico, onderdeel van de Van Noordenne Groep, hebben gezamenlijk deelgenomen aan Intersolar Europe in München, één van de toonaangevende beurzen op het gebied van zonne-energie. Beide bedrijven zijn al jaren actief op de solarmarkt en de activiteiten liggen in elkaars verlengde: Vetrad uit Reeuwijk levert extra helder, ijzerarm glas voor zonnepanelen en Vindico uit Hardinxveld-Giessendam beschikt over een beschermende, vuilwerende coating, Vindico PV+. Vetrad’s Portugese zusterbedrijf Vetrad Solar beschikt bovendien over een AR-coating productielijn voor het aanbrengen van Vindico PV+, voor het snel produceren en leveren van gecoat solarglas. Vindico presenteerde op Intersolar de Vindico Solar clean kit, waarmee installateurs de beschermende coating zelf op panelen kunnen aanbrengen, alvorens ze te monteren.

Vetrad  is een internationaal opererende handelsmaatschappij in (vlak)glas en gespecialiseerd in glastoepassingen voor de solarindustrie. Vetrad vertegenwoordigt verschillende glasfabrikanten wereldwijd, waardoor wij onze klanten een breed scala aan producten kunnen bieden. Vetrad is nauw betrokken bij innovatieve ontwikkelingen in de glasindustrie en voortdurend op zoek naar nieuwe producten.

Vindico Surface Technologies is een joint-venture onderneming met de Van Noordenne Glasgroep. Wereldwijd worden chemische producten voor de glasindustrie en glasverwerkende bedrijven geleverd. Ook voor andere substraten als steenachtige oppervlakten, aluminium en kunststof. Vindico betekent in het Latijn ‘beschermen’ en met haar oppervlaktebehandelingen wil het bedrijf dat ook bereiken. Om toegepaste materialen duurzamer te maken, minder onderhoud en vooral het milieu minder te belasten. Zowel in de toepassing, maar zeker ook in de chemie van haar producten.

Meer informatie: www.vetrad.nl en www.vindico.info

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.