Productnieuws

Glas Consult- IQ Glas heeft elektrisch verwarmd glas geleverd aan het Parkhotel in Valkenburg. Het gaat om 55 vierkante meter gasgevuld isolatieglas in de samenstelling 6(13)4 met zowel de binnen- als buitenruit uitgevoerd in gehard veiligheidsglas, toegepast in houten kozijnen van de serre die dienst doet als restaurant van het hotel.

IQ Glas is glas met op beide zijden van de dubbele beglazing onzichtbare metaaloxidelagen. De metaallaag op de binnenkant van de binnenste ruit doet dienst als een elektrische weerstand (verwarmingselement) en de metaallaag op de binnenkant van de buitenste ruit als een warmtereflector, zoals HR++ glas. Het bedrijf uit Noorbeek op haar site: ‘IQ Glas verwarmingstechnologie neemt de problematische bron van discomfort weg – de koudestraling van ruiten die tocht, convectie en temperatuurverschillen veroorzaakt. Andere toepassingen als het smelten van sneeuw op daken of de anti-condensatie van ruiten in zwembaden zijn ook mogelijk.’ De reacties van gasten zijn volgens het bedrijf enthousiast: ‘Normaal gesproken wil men in verband met de altijd aanwezige koudeval nooit bij een grote glasgevel zitten. Juist daar nu wel’. Meer informatie: www.iq-glas.nl

1 reactie op “Glas Consult- IQ Glas levert verwarmd glas Parkhotel

  1. Trishen schreef:

    Apnrpeatly this is what the esteemed Willis was talkin’ ‘bout.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Glas in Beeld: professioneel, technisch & inspirerend

Volg de ontwikkelingen in de glasbranche op het gebied van gebruik van vlakglas zoals: brandwerend-, energiebesparend- en veiligheidsglas.

Abonneer nu en ontvang 6 keer per jaar het vakblad Glas in Beeld.