Nieuws

Interieurbouwer KnE+ uit Delft werkt meer en meer met glas van AGC, getuige de inrichting van de kapsalons van Sjenkels waarvan er inmiddels tien in Nederland zijn. De stijl van Sjenkels is glanzend zwart en ingetogen wit, helder en strak. Dit is recent door KnE+ voor een salon in Delft (foto: Stijn Poelstra, Stijnstijl) ingevuld met Lacobel Classic Black, Mirox spiegels en Stratobel van AGC.

KnE+ viert dit jaar zijn tienjarig jubileum en heeft zich ontwikkeld van een interieurbouwer die interieurs op maat produceert tot all round bureau dat al in de ontwerpfase wordt ingeschakeld. Sjenkels is klant vanaf het eerste uur. Met in het achterhoofd de wetenschap dat een gemiddelde kapsalon ongeveer vijf jaar met een interieur doet en dat Sjenkels ieder jaar een nieuwe kapsalon opent of verhuist, is de relatie tussen Sjenkels en KnE+ een innige. Ook bij de meest recente verhuizing van Sjenkels was KnE+ betrokken, aldus AGC. ‘Wij werken steeds meer met glas’, vertelt  Erik Speet van KnE+. ‘Gezien onze ervaring is het maken van meubels voor een kapsalon routine. Ging het eerder om meubels met wat glas erop, nu gaat het om heel veel glas op en om de meubels. En glas is toch wat weerbarstiger.’ De toekomst ziet er rooskleurig uit voor KnE+. ‘Wij willen graag al in de beginfase van het project meedenken en ontwerpen’, zegt Speet. ‘Daarnaast is er de ambitie om met een eigen label te komen.’ Meer informatie: www.yourglass.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Glas in Beeld: professioneel, technisch & inspirerend

Volg de ontwikkelingen in de glasbranche op het gebied van gebruik van vlakglas zoals: brandwerend-, energiebesparend- en veiligheidsglas.

Abonneer nu en ontvang 6 keer per jaar het vakblad Glas in Beeld.