Nieuws

Harm Jan Horring (37), afkomstig van onder meer AGC, is gisteren gestart als vertegenwoordiger bij GSF Glasgroep. Het bedrijf uit Lelystad houdt zich hoofdzakelijk bezig met glasherstelwerkzaamheden, maar wil haar activiteiten op het gebied van interieurglas en projecten verder uitbreiden. Die ambitie is geconcretiseerd door de franchise van Glass Inside in 2010 en met de indiensttreding van Horring zet GSF nu de volgende stap.

GSF is sinds kort lid van GBO. Maarten Rood van GSF vertelt binnenkort in Transparant van GBO over de ambities van het bedrijf. ‘Er liggen enorm veel kansen op het gebied van interieurglas, met name Almere heeft potentie, maar deelname aan de internetsite van het Glass Inside netwerk en het hebben van een showroom alleen is niet voldoende. Als je daar echt werk uit wilt halen moet je er echt werk van maken en je organisatie er op inrichten. Hetzelfde geldt voor projecten, die doe je er niet zomaar even bij. Met de start van Harm Jan denken we onze positie op dit gebied te kunnen verbeteren.’ Meer informatie: www.gsfglasgroep.nl

1 reactie op “Harm Jan Horring vertegenwoordiger GSF Glasgroep

  1. M.Haan schreef:

    Ik heb een klacht over gsf groep geplaatst op de site Klacht.nl van de consumenten bond..alweer 1,5 week geleden. Waarom wordt er niet gereageerd?
    M.Haan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.