Productnieuws
glasbeslag

Market heeft een nieuwe catalogus Glasbeslag Techniek uitgebracht met een compleet overzicht van de ‘hardlopers’ van afgelopen jaren. Dit 248 pagina tellende naslagwerk, volgens het bedrijf uit Lomm uniek in zijn opzet, dient als handboek voor architecten, binnenhuisarchitecten, interieurbouwers en de glasindustrie. ‘Kortom’, aldus Market, ‘onze catalogus biedt een compleet overzicht voor bedrijven die op zoek zijn naar oplossingen voor hardglazen constructies’.

‘Market begint waar anderen stoppen’, zegt het bedrijf in haar introductie. ‘Wij weten uit ervaring dat het leveren van glas- en deurbeslag meer is dan het verkopen van alleen producten. Juist daarom gaan onze adviseurs een stap verder dan u gewend bent. Samen met u gaan wij namelijk op zoek naar de beste oplossing voor uw unieke situatie. Na gericht advies bij de ontwikkeling en samenstelling van uw oplossing, maken we samen uw product af. Uw aanvraag is onze uitdaging.’

In de catalogus zijn onder meer producten opgenomen van Europese merken als Dorma, KL Megla, MWE, Helm, PBA en GM-Railing. De informatie omvat pendeldeuren, aanslagdeuren, deursluiters, schuifdeuren/vouwwanden, toegangscontrole, deurgrepen, douchedeurbeslag, glasbevestigingen/balustrades, vitrinebeslag en dergelijke. De catalogus is hier online te raadplegen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Glas in Beeld: professioneel, technisch & inspirerend

Volg de ontwikkelingen in de glasbranche op het gebied van gebruik van vlakglas zoals: brandwerend-, energiebesparend- en veiligheidsglas.

Abonneer nu en ontvang 6 keer per jaar het vakblad Glas in Beeld.