Productnieuws

Van Noordenne Groep uit Hardinxveld-Giessendam meldt dat ze haar DaVinci Glasproducten – ‘authenticiteit gecombineerd met comfort anno nu' – verder heeft ontwikkeld. De collectie monumentaal isolatieglas is uitgebreid en op de site van DaVinci is binnenkort een zoekmachine actief waarmee gezocht kan worden op tijdvak (glasssoort overeenkomstig een bepaalde tijdsperiode), maximale glasdikte en U-waarde.

DaVinci Glas is dunne isolerende beglazing die geschikt is voor bestaande houten of stalen vensters. Met het getrokken glas behoudt een object z'n karakteristieke uitstraling en door de geringe dikte kunnen oude vensters vrijwel altijd behouden blijven. Het monumentale isolatieglas heeft volgens DaVinci grote voordelen ten opzichte van enkelvoudig isolerend glas:

  • weinig of geen condens meer (bij voldoende ventilatie)
  • meer comfort door sterke verbetering U-waarde (tot 1,0 W/m2K)
  • krasgevoeligheid gereduceerd tot bijna nul

Het assortiment omvat vele tientallen soorten in de tijdvakken ‘oud klassiek' (voor 1900), ‘klassiek' (1900-1935), ‘jong klassiek' (1935-1965) en ‘modern' (1965-heden). Lukt het, ondanks het grote assortiment, niet een bepaald type glas te vinden, dan is het ook mogelijk een nieuwe samenstelling te ontwikkelen. Meer informatie: www.davinciglas.eu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.