Productnieuws

Pilkington organiseert vandaag en de komende weken vier seminars over het thema Glas en energie met daarin speciale aandacht voor triple glas.

Het onderwerp Glas en Energie speelt in op de huidige actualiteit omtrent energiezuinig bouwen en de steeds grotere vraag naar energiezuinige oplossingen. Eind november heeft het seminar in het noorden en oosten van het land plaatsgevonden. In januari wordt het seminar op de volgende data in het zuiden en westen van het land georganiseerd.

  • Venlo – 11 januari 2011
  • Maastricht – 13 januari 2011
  • Rotterdam – 18 januari 2011
  • Amsterdam – 20 januari 2011  

Tijdens het seminar wordt ingegaan op de diverse mogelijkheden van glas op het gebied van thermische isolatie, waarbij veel aandacht besteed zal worden aan de voordelen, maar vooral ook de aandachtspunten van het toepassen van triple beglazing. Andere onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere de toepassing van thermisch onderbroken afstandhouders, oplossingen voor renovatie (Pilkington Spacia en Pilkington Klassiek) en totaaloplossingen voor zonwering en thermische isolatie met Pilkington Insulight met ScreenLine. Meer informatie en aanmelding: www.pilkington.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.