Productnieuws

De DucoTwin 50, een ventilatierooster van Duco dat natuurlijke ventilatie combineert met zonwering is naar aanleiding van vraag uit de markt in een nieuw jasje gestoken. Het rooster is voorzien van een rechte buitenkap waardoor het nog strakker in het gevelbeeld kan worden geïntegreerd, aldus het bedrijf uit Veurne (B) in een persbericht.

Het esthetische aspect van de DucoTwin 50 is vanaf het begin een belangrijke eigenschap geweest. ‘Ze combineert design met functionaliteit en is zo uiterst aantrekkelijk voor architecten, uitvoerders en bewoners', zegt Duco in het bericht.

‘In 2005 werd dit product gelauwerd met de Nederlandse Bouwprijs die creatieve, kwalitatief hoogstaande en duurzame innovaties uit de bouwwereld beloont. De uitstekende prestaties van het rooster blijven dan ook volledig dezelfde. Eveneens blijven de binnenkant en de inbouwdetaillering van het ventilatierooster identiek. De DucoTwin is innoverend door zijn 2-in-1-functie. Dit zelfregelend ventilatierooster combineert natuurlijke ventilatie met zonwering. Zo vervangt het twee afzonderlijke systemen, die vaak niet of beperkt op elkaar ingesteld zijn. Dit maakt het ook een stuk compacter en zorgt voor een enorme tijdswinst in de plaatsing. Het is toepasbaar in zowel renovatie- als in nieuwbouwprojecten en kan zowel in woning- als in utiliteitsbouw geïntegreerd worden. De DucoTwin 50 zorgt voor een gezond en aangenaam binnenklimaat. Het haalt de gezonde lucht rechtstreeks van buiten naar binnen en houdt tegelijk de zonnehitte buiten. Zo is het binnenshuis steeds fris en aangenaam vertoeven', aldus Duco. Meer informatie: www.duco.eu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.