Productnieuws

Metaglas uit Tiel introduceert de nieuwste ontwikkeling op het gebied van balkonbeglazing: het volglazen M-View systeem. ‘M-View beglazing onderscheidt zich door de zeer slanke detaillering, de eenvoudige bediening en hoge geluidwering', aldus Metaglas in een persbericht.

Met M-View balkonbeglazing is het mogelijk om het hele jaar door van de buitenruimte te genieten. Het volglazen systeem beschermt tegen wind, kou en neerslag. Zo is het ook bij slecht weer aangenaam op het balkon, de loggia of op de veranda; de leefruimte wordt vergroot zonder de buitenruimte definitief af te sluiten, want in een eenvoudige handeling kan het schuifdraai-systeem volledig geopend worden. Het M-View systeem is volledig transparant, er zijn geen verticale profielen en de onder- en bovenrails zijn slank gedetailleerd. Het uitzicht vanuit de woning is hierdoor onbelemmerd, de lichtinval maximaal en ook het aanzicht van het gebouw blijft vrijwel ongewijzigd. Het systeem scoort volgens Metaglas ook goed op het gebied van geluidswering: uit testen van onderzoeksbureau Peutz is gebleken dat de geluiddemping kan oplopen tot 21 dB. Daarnaast zorgt M-View beglazing voor extra thermische isolatie.

M-View balkonbeglazing wordt volledig op maat gemaakt en is en diverse vormen verkrijgbaar. Recht of gebogen, maar ook schuiven langs hoeken van 90 tot 270 graden is mogelijk. Hierdoor kan M-View op vrijwel ieder balkon worden toegepast. De beglazing kan worden geplaatst op een borstwering, maar ook verdiepingshoog voor veranda's, serres en balkons met een spijlenhekwerk. Alle glaspanelen van het M-View systeem draaien naar binnen zodat de binnen- en buitenkant van de beglazing veilig en gemakkelijk vanaf het balkon schoongemaakt kunnen worden. Meer informatie: www.metaglas.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.