Productnieuws

De Lunax volglazen brandwerende deur van Vetrotech is nu ook in dubbele uitvoering getest. De deur voldoet aan de brandwerende classificatie EI(1)30, brandwerendheid op temperatuur. Lunax is uitgevoerd in Contraflam beglazing: twee geharde glasplaten met een transparante, bij brand opschuimende interlayer. Het gaat om tweezijdig brandwerende beglazing. EI(1) en EI(2) zijn gespecificeerde eisen van de EI-classificatie met specifieke meetmethoden om de oppervlaktetemperatuur te bepalen.

Lunax heeft een beperkte glasdikte van 20 millimeter en een profielloze constructie. De grootste variant vraagt een totale opening voor het plaatsen van de deur van 2.210 x 2.315 mm (b x h). Omdat de brandwerende classificatie EI(1)30 is behaald, kan de deur volgens Vetrotech probleemloos worden geplaatst in situaties waar een brandwerende classificatie nodig is van E30, EW30, EI(2)30 en EI(1)30. Vetrotech beschikt over uitgebreide testrapporten.

1 reactie op “Lunax volglazen brandwerende deur dubbel uitgevoerd

  1. Cor Janssen schreef:

    Wij zijn op zoek naar glazen brandwerende deuren voor een museum. 30 minuten vertraging. Design speelt een belangrijke rol.
    Welke leveranciers komen hiervoor in aanmerking.
    Lokactie Noord Limburg.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.