Productnieuws

Uitzendbureau Randstad heeft de reclame op de ramen van haar vestiging op het Leidse Plein in Amsterdam uitgevoerd in Kristallight, glaspanelen met LED-verlichting van Steinfort uit Franeker. De directie van Randstad is zo enthousiast over het product dat het project als pilot wordt gezien voor eventuele verdere uitrol. De nieuwe panelen zijn gisterenavond met een hapje en drankje officieel in gebruik gesteld. 

Kristallight van Steinfort is reeds in meerdere projecten met succes toegepast. Voor Randstad, zo meldt Steinfort in een persbericht, is deze reclametechniek een oplossing gebleken aangezien zij veel kantoorpanden heeft op locaties in binnensteden. Locaties waar normale reclame-uitingen op de gevel om redenen van stadsvoorschriften of concurrentie van andere huurders in hetzelfde pand, niet toegestaan zijn. Aangezien Randstad de aanwezigheid van haar vestiging op de tweede en derde verdieping van het pand aan het Leidse Plein graag meer onder de aandacht wil brengen, is een pilot opgezet. Die bestond uit het aanbrengen van de panelen op de tweede verdieping, maar voor de gelegenheid, aldus Steinfort, was gisterenavond ook de derde verdieping voorzien Kristallight, door de Randstad-directie steevast ‘lichtshow' genoemd.

Kristallight past in de visie van Steinfort om bedrijven, ontwerpers en architecten uit te dagen meer met glas te doen. Directeur Jan Anjema zei hierover afgelopen januari in Glas in Beeld. ‘Onze kracht zit ‘m in de combinatie van meerdere technieken onder één dak. Een afbeelding leggen we over een balustrade heen. We knippen ‘m in delen en die gaan over de ruiten heen. Maar we kunnen het glas ook lamineren, zowel met PVB, EVA als met SentryGlas Plus. Een geprinte ruit lamineren en tussen het glas metaal of stoffen verwerken, geeft enorme creatieve mogelijkheden. Hetzelfde geldt voor het gebruik van LED-verlichting. In combinatie met printen brengen we dat, in het verlengde van onze KristalColor en KristalPrint, nu als Kristallight op de markt. Ontwerper of architect moet zijn fantasie de vrije loop laten. Het gaat er om dat mensen die creatiever zijn dan wij spelen met de mogelijkheden. Wij vullen het dan technisch in.' Meer informatie: www.steinfort.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.