Nieuws

In de zomer van 2012 ontwierp HET architectenbureau uit Naaldwijk twee vrijwel identieke villa’s voor een familie uit de regio. Beide woningen zouden in de hal, in het hart van de woning, worden voorzien van een glazen trap die de eyecatcher van de woningen moest worden. De familie bestaat uit vader en zoon met hun gezin die we gemakshalve senior en junior noemen. Ze wilden beiden een trap met eigen signatuur: senior wilde zo veel mogelijk glas en zo weinig mogelijk metaal zien en junior wilde een trap als een soort een rollercoaster. Beide wensen zijn naar idee en ontwerp van HET architectenbureau door Glass Inside Westland naar beste kunnen vervuld met twee spectaculaire trappen als resultaat.

Lees het volledige artikel over de glazen trappen in Glas in Beeld nummer 3 (juni 2014) die vrijdag verschijnt. Nog geen abonnee? Vraag hier een proefexemplaar op.

Foto: Peter de Ruig

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Glas in Beeld: professioneel, technisch & inspirerend

Volg de ontwikkelingen in de glasbranche op het gebied van gebruik van vlakglas zoals: brandwerend-, energiebesparend- en veiligheidsglas.

Abonneer nu en ontvang 6 keer per jaar het vakblad Glas in Beeld.