Productnieuws

AGC uit Tiel breidt zijn kleurengamma Colorbel uit. Het standaard kleurenpallet van dit glas voorzien van een email-laag gaat van twaalf naar dertig kleuren. Tevens zijn er zes metallics verkrijgbaar, aldus AGC in een persbericht.

Colorbel is een volvlak geëmailleerd glas. De email-laag wordt door middel van een thermische behandeling op hoge temperatuur in het glasoppervlak ingebrand. Het resultaat is een veiligheidsglas met een mechanische weerstand en kleurenstabiliteit. Colorbel is geschikt voor binnen- en buitentoepassingen en kan als enkel glas en als isolerende beglazing worden toegepast. Gebruikt als borstwering verbergt Colorbel de ondoorzichtige delen en structuren van de gevel. In combinatie met doorzichtbeglazing kan een volledig glazen gevel worden gecreëerd. Afhankelijk van de gebruikte kleuren kan een optimale harmonie of juist een contrasterend effect worden verkregen. Met de uitbreiding van het kleurenpalet Colorbel voldoet AGC aan een toenemende vraag vanuit de markt naar kleurrijke oplossingen. Meer informatie: www.agc-flatglass.eu

1 reactie op “AGC breidt kleurengamma Colorbel uit

  1. Diederik Roeterdink schreef:

    Ik woon in Markelo,
    graag zou ik een paar monsterstukjes collorbel willen hebben om de juiste keuze te maken voor het invullen van een dichtpaneel naast een paar standaard glasvlakken zodat alles dezelfde look heeft.
    waar kan ik deze monsters tijdelijk lenen om e.e.a. nader uit te zoeken/beoordelen.

    tel. 0547-362832

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.