Productnieuws

Kenniscentrum Glas organiseert op donderdag 8 in de omgeving van Utrecht en op woensdag 14 april in de omgeving van Eindhoven de workshop Kwaliteitsbeoordeling van vlakglasproducten. De workshop is bestemd voor diegenen die verantwoordelijk zijn voor de kwaliteitsbeoordeling van geleverde vlakglasproducten zoals die in de bouw worden toegepast en die ook eventuele klachten van afnemers/ opdrachtgevers moeten beoordelen. De workshop richt zich dus zowel op medewerkers van glasgroothandels, als op diegenen werkzaam zijn bij glaszetbedrijven, gevelbouwbedrijven, adviesbureaus etc.

In de workshop worden alle (Europese) normen besproken die relevant zijn bij de kwaliteitsbeoordeling van vlakglasproducten. Per product worden de betreffende normen toegelicht en specifiek ingegaan op onderwerpen als optische fouten, visuele fouten, puntfouten etc. Van de volgende producten worden de kwaliteitsnormen behandeld: isolatieglas, floatglas, spiegeldraadglas, gecoat glas, thermisch gehard veiligheidsglas en gelaagd glas. Daarbij wordt aan de hand van diverse praktijkvoorbeelden en cases toegelicht hoe de diverse normen in de praktijk moeten worden gehanteerd en geïnterpreteerd.

De workshop wordt georganiseerd op op donderdag 8 in de omgeving van Utrecht en op woensdag 14 april in de omgeving van Eindhoven. De aanvang is 15.30 uur en de workshop duurt tot circa 20.30 uur. Deelnamekosten zijn 225 euro (ex BTW) per deelnemer voor GBO-leden en 275 euro (ex BTW) voor niet-GBO-leden. Voor de bij STOOV aangesloten bedrijven geldt dat deze kosten volledig subsidiabel zijn. Tijdens de workshop wordt een hand-out uitgereikt. Daarnaast krijgen de deelnemers de beschikking over het technisch document ‘Kwaliteitsbeoordeling van vlakglasproducten' en de infosheet ‘Beoordeling van glas bij oplevering'. Aanmelden kan via www.kenniscentrumglas.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.