Nieuws

Rutger Hooghoed is terug in Nederland. Sinds 1 maart is hij Regional Distribution Sales Director voor Glassolutions Nederland en heeft hij de leiding over de distributiefilialen in Amsterdam, Den Helder, Groningen, Emmen, Zwolle, Arnhem, Soest, Eindhoven en Rijswijk. Glassolutions is één van de grootste productie- en distributiebedrijven van isolatieglas, veiligheidsbeglazing, interieurbeglazing en glasspecials in Nederland. ‘Met een breed gamma van hoogwaardige beglazingen en de diepgaande glaskennis wil Glassolutions iedere partij in de bouwkolom van dienst zijn, van ontwerp tot realisatie van een project’, aldus de dochter van Saint-Gobain. Hooghoed heeft als taak ‘het gedreven team van vestigingsmanagers stimuleren en ondersteunen in het verstevigen en verder uitbouwen van de commerciële strategie, met daarbij speciale aandacht voor toegevoegde waarde producten en klantenrelaties’.

Voor Hooghoed is deze nieuwe functie als thuiskomen. Hij startte zijn loopbaan in oktober 2003 als ‘management trainee’ bij Glassolutions en werd vervolgens accountmanager bij Glassolutions Nederland (downstream). In 2009 switchte hij naar Saint-Gobain Glass Benelux (Upstream), de floatactiviteiten van Saint-Gobain, waar hij werkte als salesmanager en vervolgens sales director. Over zijn terugkeer naar Nederland: ‘Ik kom met veel enthousiasme en ambitie terug. Glassolutions is een prachtbedrijf waar ik mijn eerste stappen in de wereld van glas heb gezet. Inmiddels vele ervaringen rijker hoop ik Glassolutions samen met mijn al net zo ervaren team nog beter op de kaart te zetten’, aldus Rutger Hooghoed die van 2011 tot 2015 deel uit maakte van de redactieraad van Glas in Beeld.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Glas in Beeld: professioneel, technisch & inspirerend

Volg de ontwikkelingen in de glasbranche op het gebied van gebruik van vlakglas zoals: brandwerend-, energiebesparend- en veiligheidsglas.

Abonneer nu en ontvang 6 keer per jaar het vakblad Glas in Beeld.