Nieuws
glassolutions

Reinout Jansonius van Saint-Gobain GLASSOLUTIONS, afdeling Gevelbouw, verlaat per 31 mei de glasbranche. Hij zet zijn werk voort in de aluminium gevelbranche. Sinds 2015 maakte Jansonius deel uit van de redactieraad van Glas in Beeld.

Jansonius is sinds 1996 werkzaam in de glasbranche. ‘Ik heb het genoegen gehad om aan vele aspecten van de branche te mogen snuffelen en heb alle jaren met groot plezier gewerkt. Eerst bij een regionale glashandel in de binnenstad van Amsterdam. Dat werk was zeer divers, van het ruitje voor een schilderijlijstje en spiegels monteren bij de dames van plezier tot de ruiten van het zeehondenverblijf in Artis. Ik heb daar een geweldige tijd gehad.’ In 2004 startte Jansonius bij Saint-Gobain als werkvoorbereider in de tijd dat het bedrijf nog veel montagewerkzaamheden verrichtte. In 2007 kwam hij bij het architectenteam, waar Jansonius, zoals hij aangeeft, ‘tot op de dag van vandaag heb samengewerkt met geweldige collega’s en ik de ontwerpende kant van de bouw heb mogen bedienen. Samenwerken met architecten en een bijdrage mogen leveren aan vele spraakmakende projecten.’ Per 1 juni gaat hij deel uitmaken van het architectenteam van Kawneer in Harderwijk, waar zo’n 150 mensen werken aan het ontwerpen, ontwikkelen en verkopen van aluminium profielsystemen voor ramen, deuren, schuifpuien en vliesgevels voor de Benelux.

Jansonius wordt opgevolgd door Paul Roman die inmiddels dertig jaar werkzaam is bij Saint-Gobain. Roman is productmanager voor glascoatings in de Benelux en geeft reeds leiding aan het architectenteam van GLASSOLUTIONS. Na de zomer zal dit team worden uitgebreid met een vierde medewerker.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Glas in Beeld: professioneel, technisch & inspirerend

Volg de ontwikkelingen in de glasbranche op het gebied van gebruik van vlakglas zoals: brandwerend-, energiebesparend- en veiligheidsglas.

Abonneer nu en ontvang 6 keer per jaar het vakblad Glas in Beeld.