Nieuws
A+A

In aanloop naar de opening van de beurspoorten in Düsseldorf op 24 oktober reist de organisatie van A+A 2023 de wereld rond om met name de pers te informeren. De vorige editie van deze wereldwijd grootste internationale vakbeurs voor veiligheid en gezondheid op de werkvloer was in 2021. Belangrijke aandachtspunten op de beurs: werkkleding, koelvesten en exoskeletten.

Lars Wismer, Directeur A+A bij Messe Düsseldorf (tevens Directeur van de Glasstec) gaat uit van een recordaantal deelnemers en bezoekers. In 2021 waren er 1.204 exposanten uit 56 landen en meer dan 25.000 bezoekers. Motto van de beurs: ‘People Matter’.

A+A Messe Düsseldorf

A+A vindt plaats van dinsdag 24 tot en met vrijdag 27 oktober in hal 1, 4, 5 en 9 tot en met 17 van de Messe Düsseldorf. Bekende hallen, want ook de Glasstec vindt in dit deel van het beurscomplex plaats. Op 22 juni was er een event bij producent van werkkleding Tricorp Workwear in Gilze. Doel van organisator Fairwise, de Nederlandse en Belgische vertegenwoordiger van Messe Düsseldorf: de Nederlandse pers warm maken voor de vakbeurs. Naast Lars Wismer waren er drie sprekers: Mirjam Holl, onderzoeker bij Fraunhofer IPA, Rein Bokslag, mede-eigenaar van INUTEQ International, en Maurice van den Hurk, Commercial Manager bij Tricorp. Na afloop namen we een kijkje achter de schermen bij de host van het event Tricorp.

Lees het volledige artikel over de beurs A+A in Glas in Beeld #4 – september 2023. Nog geen abonnee? Neem hier een abonnement.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.