Productnieuws

Van donderdag 14 tot en met zaterdag 16 januari 2010 zet Flanders Expo in Gent voor de veertiende keer haar deuren open voor deze Europese vakbeurs op een beursoppervlakte van 28.000 vierkante meter.

Het aanbod bestaat uit profielen (PVC, aluminium en staal), raamsystemen, rolluiken, deurpanelen, verandasystemen, beveiliging – en automatische sluitsystemen, toegangscontrole, hang- en sluitwerk, dichtingmaterialen, ventilatieroosters, machines en gereedschappen, glas en toebehoren, software, etc. Naast deze traditionele sectoren, is zonwering uitgegroeid tot een volwaardige sector met ruim dertig exposanten.

De afgelopen editie van Polyclose werd bezocht door 16.249 bezoekers uit ruim 32 landen. Opvallend was het grote aantal Nederlandse exposanten en bezoekers. Er waren een kleine 350 exposanten met stands die mooier, kleurrijker en origineler afgewerkt en vooral ook hoger gebouwd waren. Een ontwikkeling die de filosofie van de beurs onderstreept: ‘Het gaat namelijk niet om kwantitatieve cijfers maar om kwaliteit. Iets wat ook door de exposanten onderstreept wordt', aldus de Polyclose-organisatie.

Wat betreft de trends voor aankomende editie: in het verlengde van de toegenomen belangstelling voor energie en duurzaamheid, neemt het aantal deelnemers toe op het gebied van ventilatie en zonwering. Die bieden oplossingen aan om ervoor te zorgen dat in de winter de warmte binnen en in de zomer buiten blijft zonder dat extra energie voor (kunst)verlichting nodig is. Ook multifunctioneel glas, isolerend zonwerend, behoort tot die oplossingen. Meer informatie: www.polyclose.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.