Productnieuws
Polyclose

Vanaf morgen, woensdag 17 januari, vindt tot en met vrijdag 19 januari POLYCLOSE 2024 plaats in Flanders Expo te Gent, België. Voor de 21e keer verzamelen de koplopers in de wereld van raam-, deur-, zonwering-, gevel- en toegangstechniek zich om hun allernieuwste oplossingen en designs te presenteren. Thomsa Glass introduceert VACUBEL.BE vacuümglas.

De beursvloer biedt innovatieve technologieën, netwerkmogelijkheden en demonstraties. De openingstijden zijn dagelijks van 9.30 tot 18.30 uur; op donderdag 18 januari is de beurs tot 20 uur te bezoeken. POLYCLOSE 2024 is ‘the place to be’ voor professionals in raam-, deur-, zonwering-, gevel- en toegangstechniek met meer dan 200 exposanten uit heel Europa. Tot de deelnemers op het gebied van glas- en geveltechniek behoren ONLEVEL , UNIQ smart balustrades, Global Glass Group, LOGLI MASSIMO, Thomsa Glass, BENGglas, LANSING Unitra en EUROGLAS.

Thomsa Glass: vacuümglas

Thomsa Glass staat op de POLYCLOSE 2024 met een mooi pallet aan duurzame en innovatieve ‘glas specials’. Dit zijn Privacy Smartglass, Dynamisch Elektrochroom glas, LED-media glas en verwarmbaar glas. Op de beurs introduceert Thomsa Glass ook VACUBEL.BE vacuümglas. Volgens het bedrijf uit Hulst ‘het beste isolerende veiligheidsglas aangepast aan de wensen van de Belgische markt’. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.