Productnieuws

Gratch Company uit Panningen is Europees distributeur geworden van het GlasRenu-systeem van GlassRenu USA, een glasrenovatiesysteem voor verwijdering van krassen in glas.

‘De deskundigheid en daaraan gekoppeld de kennis van de Europese markt maakt Gratch Company', volgens de Amerikaanse fabrikant, ‘tot de ideale partner om van het GlassRenu glasrenovatiesysteem in de Europese Markt een groot succes te maken. Met het hoofdkantoor in Nederland en vestigingen in Duitsland, België en Spanje, is Gratch Company een gevestigde naam als het gaat om oppervlakte- en gevelreinigings- en beschermingsproducten. Bovendien sluit ons programma perfect aan bij de anti-graffitiproducten en de RenoVio renovatieproducten, evenals de anti-graffiti-coatings die Gratch reeds op de markt brengt', aldus GlassRenu in een persbericht.

Het GlasRenu systeem herstelt snel krasschade zonder zichtbare vervorming. Het droog schuren en polijsten, een gepatenteerde technologie, kan zelfs de diepste kras of etsing uit de meeste soorten glas verwijderen. Dit professionele systeem behoeft enige handigheid, maar kan bij vakkundig gebruik nagenoeg alle schades verhelpen. De afgelopen 24 maanden heeft Gratch Company de GlassRenu producten op een beperkte basis geïntroduceerd op de Europese markt. Jean-Paul Kremers, directeur van Gratch licht toe: ‘De inzet van GlassRenu in Europa biedt een nieuwe technologie en een efficiënte oplossing om de groeiende problemen van ets-graffiti en krassen te bestrijden. De eerste reactie op het systeem is zeer enthousiast. Wij voorzien voor GlassRenu in Europa een grote toekomst.' Meer informatie: www.glassrenu.eu.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.