Nieuws
Brandveilig verduurzamen

Kenniscentrum Glas organiseert dit jaar twee maal de glascursus ‘Veiligheids-, beveiligings- en brandwerende beglazing’. Beide malen vindt de cursus plaats in Aristo te Utrecht. De data zijn 11 april en 9 november.

De glascursus is bestemd voor degenen die afnemers (klanten) moeten adviseren over veiligheids-, beveiligings- en brandwerende beglazing. De cursus richt zich met name op de functies verkoop binnendienst, verkoop buitendienst, calculatie en projectleiding. Nieuwe medewerkers die nog onbekend zijn met het product glas dienen eerst de cursus Basiskennis Glas te volgen. De cursus heeft als doel kennis bij te brengen over zowel de regelgeving met betrekking tot deze typen beglazing als over de diverse producten en toepassingen. Wat betreft de regelgeving gaat het om het Bouwbesluit, de normen (zowel nationaal als Europees) en de testmethoden. Van de diverse producten worden de eigenschappen en toepassingen, de plaatsingseisen en nieuwe ontwikkelingen behandeld. De cursus is sterk praktijkgericht en wordt gegeven door de technisch adviseur van Kenniscentrum Glas. De groepsgrootte is maximaal zestien en de cursusduur is één dag van 09.00 tot 16.00 uur. De kosten zijn 245 euro per deelnemer (ex BTW). Voor de bij STOOV aangesloten bedrijven geldt dat deze kosten volledig subsidiabel zijn. Tevens is voor deze glascursus de verletregeling van toepassing.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Glas in Beeld: professioneel, technisch & inspirerend

Volg de ontwikkelingen in de glasbranche op het gebied van gebruik van vlakglas zoals: brandwerend-, energiebesparend- en veiligheidsglas.

Abonneer nu en ontvang 6 keer per jaar het vakblad Glas in Beeld.