Nieuws
INTERMAC

Pieterman Glastechniek uit Paal-Beringen heeft op 25, 26, 27 en 28 januari in België haar eerste open dagen georganiseerd. Meer dan 300 bezoekers en 125 bedrijven uit de glas- en steenwereld kwamen een kijkje nemen naar het gamma bewerkingsmachines en de vernieuwde gebouwen. Uit de glaswereld was er veel interesse voor de nieuwe Intermac Master series en Intermac Genius snijlijnen. Verder stonden ook Bovone en Battellino kantenpolijsters opgesteld, evenals het waterzuiveringssysteem Clean 15. De demonstraties van het stockagesysteem voor DLF en PLC formaten van RBB trokken eveneens veel aandacht.

Voor de gelegenheid waren de magazijnen van Pieterman omgetoverd tot een showroom van 600 vierkante meter. Marketingmedewerker Dominic Rasking: ‘Met twaalf aanwezige machinemerken voor glas- en natuursteenbewerking, live demonstraties en de mogelijkheid om in een gezellig kader kennis te maken met zowel Pieterman als onze partners uit de glas- en steenwereld, was dit event een schot in de roos.’ Het vierdaags evenement werd afgesloten met een familiedag, waarbij de familie van het personeel ook kennis kon maken met het bedrijf.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Glas in Beeld: professioneel, technisch & inspirerend

Volg de ontwikkelingen in de glasbranche op het gebied van gebruik van vlakglas zoals: brandwerend-, energiebesparend- en veiligheidsglas.

Abonneer nu en ontvang 6 keer per jaar het vakblad Glas in Beeld.