Nieuws
Glassolutions
ECLAZ-ONE

Saint-Gobain Glassolutions Nederland trekt momenteel door het land met de glaskennis roadshow. Tijdens deze roadshow licht SG Glassolutions haar nieuwe glasoplossingen toe aan haar klanten. Die worden geïnformeerd over onder andere ECLAZ ONE, het nieuwe, neutrale 1.0 HR++ glas voor ‘optimale daglichttoetreding’ en TIMELESS, corrosiebestendig doucheglas. De themamiddagen vinden plaats op verschillende locaties in de omgeving van de distributievestigingen Amsterdam, Almelo, Arnhem, Eindhoven, Rijswijk, Soest en op een centraal gelegen locatie voor de noordelijke vestigingen in Groningen, Emmen en Zwolle.

Een andere primeur is de VETROFLAM 2S, een nieuwe, tweezijdige brandwerende beglazing. Net als andere producten van Vetroflam blijft het transparant bij brand terwijl het EW-brandbestendigheid biedt dankzij een hittereflecterende coating. Vetroflam 2S is slagvast en maakt installatie eenvoudig door zijn lage gewicht en de symmetrische brandbestendigheid. De kenmerken zijn:

  • Dubbelzijdige EW30-brandbescherming
  • 6 mm gehard veiligheidsglas
  • Helderheid en esthetica
  • Onbeperkt muuroppervlak mogelijk
  • Afmetingen tot 1200 x 2200 mm
  • Symmetrische 1(C)1 slagvastheid (EN 12600)

‘Door het delen van onze glaskennis ondersteunt SG Glassolutions haar ambassadeurs zodat zij zich nog beter in de markt kunnen onderscheiden’, zegt Jan de Backer, Communication Manager van Saint-Gobain Building Glass. ‘Het is technische kennis die zij kunnen verzilveren: de eindklant is meer dan ooit goed geïnformeerd. En met goed advies maakt een bedrijf het verschil.’

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.