Nieuws
Evenementenhal

Easyfairs Evenementenhal, beursorganisator en beheerder van eventlocaties, investeert deze zomer fors in haar locatie Gorinchem. Het volledige parkeerterrein wordt opnieuw ingericht en vernieuwd: er worden 200 extra parkeerplekken gerealiseerd en het terrein krijgt deels een nieuwe asfaltlaag. Ook worden de in- en uitritten heringericht ten behoeve van een vlottere doorstroming. Verder wordt de beurshal aan de A15 voorzien van een nieuw energiezuinig aircosysteem. De eerste werkzaamheden zijn gestart. Het vernieuwde parkeerterrein biedt dadelijk plaats aan ruim 2.100 voertuigen. De oplevering staat gepland voor 17 augustus.

‘We zien het meer dan ooit als onze taak om de klant centraal te stellen: customer centricity’, zegt Jeroen van Hooff, CEO van Easyfairs Evenementenhal. ‘Dat is ook datgene waar we al meer dan twintig jaar bekend om staan, het zit in ons DNA verweven. Deze investeringen leveren daar een wezenlijke bijdrage aan. Met de herinrichting en uitbreiding van het terrein ligt er halverwege augustus een vernieuwd parkeerterrein, waarbij gelet is op een nog vlottere doorstroming van het verkeer. We beogen daarmee niet alleen het gemak van onze klanten en bezoekers te optimaliseren, maar denken hierbij ook aan onze ‘buren’ om drukte tijdens piekmomenten in goede banen te leiden.’

Voor elektrische rijders beschikt het vernieuwde parkeerterrein over meerdere nieuwe Tesla laadpalen en Ecotap laadpalen. Van Hooff: ‘Dat past bij onze visie ‘Visit the future’. We stimuleren onze bezoekers en klanten om net als ons ‘groen’ en milieuvriendelijk bezig te zijn. Daarnaast investeren we in een nieuw energiezuinig aircosysteem, waardoor onze klanten en bezoekers op ieder moment van het jaar verzekerd zijn van een vriendelijk klimaat in de beurshal.’

Het nieuwe beursseizoen in Gorinchem wordt afgetrapt met TrendZ (26-27-28 augustus), Nederlands grootste inkoopmoment op het gebied van lifestyle, stationery, office en convenience. Dit najaar staan in Gorinchem voor 6, 7 en 8 november de SGA Vakdagen gepland.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Glas in Beeld: professioneel, technisch & inspirerend

Volg de ontwikkelingen in de glasbranche op het gebied van gebruik van vlakglas zoals: brandwerend-, energiebesparend- en veiligheidsglas.

Abonneer nu en ontvang 6 keer per jaar het vakblad Glas in Beeld.