Productnieuws
platdakraam

Intura uit Hoevelaken brengt een bolvormig platdakraam op de markt gemaakt van veiligheidsglas. Deze Intura PGX B6 SpherLine is ontworpen met bolvormig gehard en gelamineerd glas voor meer daglicht in huis of op het werk. Door de natuurlijke ronding kan regenwater bovendien effectief afvloeien. ‘Dit maakt de PGX B6 Spherline geschikt voor alle platte daken’, aldus Intura, officieel distributiepartner in Nederland van daglichtproducent LAMILUX uit Duitsland.

Dit platte daklicht is volledig CE-gecertificeerd en het gelamineerde veiligheidsglas voor de binnenruit voldoet aan de EN 14449-normen. Door het bolvormige glas kan het platdakraam op een dak met een helling van 2-15 ° worden gemonteerd. De binnenste veiligheidsruit en de geharde buitenruit worden gescheiden door argongas en een warme edge afstandhouder. De buitenste ruit heeft een low-E coating op positie 2 om warmteverlies te verminderen. Het daklicht wordt geleverd met een stevige, met schuim gevulde, geïsoleerde kunststof opstand en een wit kunststof frame voor de interne aansluiting. Met de samenwerking met LAMILUX breidt Intura haar assortiment innovatieve daglichtoplossingen voor platte en hellende daken verder uit. Met een hoogwaardig en duurzaam assortiment dakramen, platdakramen, lichtkoepels, lichtstraten en daglichtsystemen biedt het bedrijf uit Hoevelaken ‘iedere gewenste daglichtoplossing’.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Glas in Beeld: professioneel, technisch & inspirerend

Volg de ontwikkelingen in de glasbranche op het gebied van gebruik van vlakglas zoals: brandwerend-, energiebesparend- en veiligheidsglas.

Abonneer nu en ontvang 6 keer per jaar het vakblad Glas in Beeld.