Nieuws
Lisec
Gottfried Brunbauer

CEO Othmar Sailer heeft gisteren afscheid genomen van machinebouwer LiSEC en het stokje overgegeven aan Gottfried Brunbauer, sinds november 2017 Chief Operating Officer (COO) van het Oostenrijkse bedrijf. Daarvoor werkte Brunbauer als CTO bij Rosenbauer, een fabrikant van systemen voor brandbestrijding en rampenbescherming.

Sailer heeft een sterke focus gelegd op de ontwikkeling van strategie, cultuur, structuren, de introductie en optimalisatie van processen en, bovenal, de verdere ontwikkeling van productmanagement: business units die vorm geven aan de respectieve productgroepen werden opgericht en de innovatiesnelheid steeg sterk. Andere aandachtspunten waren de uitbreiding van de serviceactiviteiten en de verdere intensivering van werkzaamheden op het gebied van digitalisering in de glasindustrie. Over zijn beslissing de LiSEC Group na zes jaar te verlaten zegt hij: ‘Ik vond het heel leuk om voor LiSEC te werken en heb in de loop van de tijd aanzienlijke vooruitgang geboekt. Een belangrijke taak was onder andere om een ​​betrouwbaar en competent managementteam op te bouwen, wat ik ook heb gedaan. Ik heb nu meer voor me zelf en met te richten op nieuwe taken.’

In oktober 2017 plaatsten we een groot interview met Sailer naar aanleiding van de vele veranderingen die hij bij LiSEC heeft doorgevoerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.