Nieuws
floattafel

Het filmpje dat Pieterman Glastechniek op haar site heeft geplaatst over de investering van Glasindustrie Jargo in een INTERMAC floattafel is erg populair. In het filmpje fungeren Jor Zacharias van Jargo en Robert Rommers van Pieterman als hoofdrolspelers. Rommers heeft naar eigen zeggen zelfs auditie gedaan voor Adam Zkt. Eva, maar werd, zoals hij het verwoordt, ‘om niet nader genoemde redenen afgewezen’. Bekijk het filmpje op de site van Pieterman Glastechniek.

Met het filmpje dat in samenwerking met Eisma Contentmarketing is gemaakt, behoort Pieterman tot de eerste bedrijven in de glasmarkt die werk maken van contentmarketing. Aanleiding is de ingebruikname van de floattafel begin augustus, nadat Jargo al eerder investeerde in een INTERMAC gelaagd glas snijtafel. ‘Voorheen slepen we de randen van HR-glas nog handmatig en dat geldt ook voor het modellen snijden’, zegt Jor Zacharias in het filmpje. ‘Met deze tafel kunnen we dat automatisch, verhogen we de kwaliteit van ons werk en vergroten we onze snelheid. Net als onze klanten gaan wij voor de hoogste kwaliteit en dan kom je via Pieterman Glastechniek vanzelf bij INTERMAC uit.’

Ook in Glas in Beeld (nummer 5 van oktober 2018) besteedden we volop aandacht aan dit onderwerp. Nog geen abonnee? Vraag hier een proefexemplaar op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.