Nieuws

CR Laurence (CRL) neemt in januari deel aan de beurs BAU met een twee keer zo grote stand als in 2017. Met bijna 100 vierkante meter standoppervlakte in hal 3, stand 131, toont het bedrijf nieuwe producten op het gebied van Deuren en wanden, Douche-hardware en Railsystemen. Matzwart is de trend. Daarnaast ligt de focus op de nieuwe Europese webshop die het bestelproces bij CRL sinds oktober veel eenvoudiger heeft gemaakt. ‘BAU is voor ons steeds belangrijker geworden omdat het ons in staat stelt om drie van onze belangrijkste doelmarkten te ontmoeten: glaszetters, metaalbewerkers en houtbewerkers’, legt Dominik Hinzen, Managing Director bij C.R. Laurence van Europa uit. ‘We kijken uit naar de show omdat we onze standruimte aanzienlijk hebben kunnen vergroten, waardoor we ons hardware-assortiment nog beter kunnen presenteren dan in voorgaande jaren.’

Het hoogtepunt van de show op het gebied van scheidingswanden is OFFICE die CRL in verschillende modellen zal presenteren De nieuwste ontwikkeling van de serie is OFFICE New York, een industrieel systeem in een trendy matzwarte afwerking met een geluidsreductie van 42 dB. ‘Met het OFFICE-systeem hebben we een nieuw frame ontwikkeld dat innovatieve pakkingen kan bevatten’, zegt Hinzen. ‘We zullen het eerste prototype op BAU laten zien.’ CRL komt ook met een nieuwe volledig glazen elektronische grendel die deuren automatisch opent met een simpele aanraking. Verder zijn ook schuifdeuren uit de STUTTGART Serie op de stand te vinden, evenals de SERENITY, deze bestverkopende schuifdeur is er nu ook in matzwart. Dat geldt voor de douchedeurscharnieren ALTEA en MELBOURNE. Matzwart is de ultieme kleurentrend van het moment.

De beurs BAU vindt plaats van 14 t/m 19 januari in München.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Glas in Beeld: professioneel, technisch & inspirerend

Volg de ontwikkelingen in de glasbranche op het gebied van gebruik van vlakglas zoals: brandwerend-, energiebesparend- en veiligheidsglas.

Abonneer nu en ontvang 6 keer per jaar het vakblad Glas in Beeld.