Nieuws
Glasstec

De Glasstec is op beursgebied het tweejaarlijkse hoogtepunt in de glassector. Van 23 tot en met 26 oktober werden in de Messe Düsseldorf niet alleen machines en gereedschappen voor het bewerken van vlakglas getoond, ook productinnovaties en bijzondere toepassingen waren in hal 9 tot en met 17 te vinden. Op de 1.280 exposanten die aan deze 25ste editie deelnamen, kwamen 42.000 bezoekers af. Letterlijk het beste uit vele werelden; van glaszetter tot TU student. De noviteiten zijn te veel om op te noemen maar dunglas, dynamisch glas en vacuümglas sprongen er in Düsseldorf uit. Concrete producten van deze glassoorten lijken nog ver weg voor dagelijkse toepassing. Maar dat dachten we een paar Glasstec’s terug ook van drievoudig isolatieglas.

Lees het volledige artikel in Glas in Beeld 6 – 2018 die volgende week verschijnt. Nog geen abonnee? Vraag hier een proefexemplaar op.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Glas in Beeld: professioneel, technisch & inspirerend

Volg de ontwikkelingen in de glasbranche op het gebied van gebruik van vlakglas zoals: brandwerend-, energiebesparend- en veiligheidsglas.

Abonneer nu en ontvang 6 keer per jaar het vakblad Glas in Beeld.