Nieuws
brandwerend glas

Mark van Tilborg is per 1 januari in dienst getreden van Pyroguard, in Nederland gevestigd in Eindhoven. Hij is afkomstig van Vetrotech Saint-Gobain Benelux uit Nederweert. Beide bedrijven zijn producent van brandwerend glas. Van Tilborg krijgt de functie van Netherlands Projects Director en wordt daarmee verantwoordelijk voor de sales en technische toepasbaarheid van de brandwerende producten van Pyroguard voor de projectenmarkt. Over zijn overstap naar ‘de concurrent’ en zijn nieuwe baan zegt hij: ‘Deze functie en de mogelijkheid om Pyroguard verder uit te bouwen en te positioneren in de markt zijn een hele nieuwe uitdaging voor mij. Het is inspirerend om advies te geven en zo gezamenlijk met de klanten brandveilige projecten te realiseren.’

Van Tilborg is een bekende naam in de wereld van brandwerend glas. Hij heeft achttien jaar ervaring met brandwerende producten in de bouw; de laatste veertien jaar werkte hij bij Vetrotech. Hij was betrokken bij aansprekende projecten als Shell Amsterdam, De Maastoren, Cofely en de Noord-Zuidlijn. Ook sprak hij op seminars en gaf hij demonstraties over de werking van dit specialistische vlakglasproduct, waaronder op het Glasplein tijdens de SGA Vakdagen. Sinds 2012 maakte Van Tilborg deel uit van de redactieraad van Glas in Beeld.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Glas in Beeld: professioneel, technisch & inspirerend

Volg de ontwikkelingen in de glasbranche op het gebied van gebruik van vlakglas zoals: brandwerend-, energiebesparend- en veiligheidsglas.

Abonneer nu en ontvang 6 keer per jaar het vakblad Glas in Beeld.