Productnieuws
Thieme
Beurspresentatie tijdens de laatste Glasstec

Thieme uit Teningen is succesvol met haar digitale printsystemen voor glas. De printers zijn bestemd voor industriële toepassingen en maken volledig automatisch printen mogelijk met korte cyclustijden. Het resultaat kenmerkt zich volgens Thieme door ‘de hoogste afdrukkwaliteit en precisie voor het weergeven van de beste afdrukpatronen’.

De Duitse producent brengt twee nieuwe machines op de markt voor het keramisch printen van vlakglas, glas voor digital signage en autoglas. Innovaties zijn de drukshuttles en het automatische reinigingssysteem voor de printkoppen. ‘Gecombineerd met onze bewezen resultaten glastransportoplossingen zijn deze innovaties onmisbaar is voor industriële toepassingen en geautomatiseerde productieprocessen in de glassector’, legt Christian Schweickert van Thieme Sales Glass Printing uit

Perfecte partner

Ook nieuw is de THIEME 3000 GS, een volledig automatisch vlakbed zeefdruksysteem dat, net als zijn digitale zusters, bestemd is voor het printen van displays en bedieningspanelen van huishoudelijke apparaten. Naast de klassieke formaten tot 650 x 900 millimeter kan de machine ook kleine formaten aan, zoals 150 x 50 millimeter. Hoe klein ook, het glas wordt getransporteerd door een meerkleuren afdruklijn, inclusief een droger. ‘Of het nu gaat om digitaal printen of zeefdrukken, als het gaat om het industrieel printen van glas is Thieme de perfecte partner’, concludeert Schweickert.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Glas in Beeld: professioneel, technisch & inspirerend

Volg de ontwikkelingen in de glasbranche op het gebied van gebruik van vlakglas zoals: brandwerend-, energiebesparend- en veiligheidsglas.

Abonneer nu en ontvang 6 keer per jaar het vakblad Glas in Beeld.