Productnieuws
productcatalogus

G-FITTINGS heeft een nieuwe productcatalogus uitgebracht. Enkele primeurs zijn een innovatief luifelsysteem, deurkozijnen in een edel antraciet design en een hydraulische deurscharnier De catalogus 2019/2020 is online te raadplegen en te downloaden; op de site van G-FITTINGS is ook een gratis exemplaar op te vragen.

Geen glasuitsparingen

Het nieuwe luifelsysteem vraagt in tegenstelling tot conventionele luifels geen glasuitsparingen. Kenmerken: minimalistisch design gecombineerd met een draagcapaciteit van 1,5 kN/m2. Het luifelsysteem is verkrijgbaar in drie verschillende lengtes (1.750, 2.500 en 5.000 mm), geschikt voor twee glasdiktes (17.52 mm en 21.52 mm) en het kan optioneel worden uitgerust met LED-verlichting.

Zelfsluitend deurscharnier

Nieuw in het programma van G-FITTINGS is ook een zelfsluitend deurscharnier in RVS design voor binnen- en buitengebruik. Het kan worden gemonteerd als glas/glas- of als glas/wandversie. De sluitsnelheid en de laatste zwaai van de deur kunnen eenvoudig aan het scharnier worden aangepast. Deze optie voor handmatige afstelling maakt het ook mogelijk om de deur op een gewenste positie te laten stoppen. Alle kozijnsystemen die door G-FITTINGS worden aangeboden, zijn compatibel met dit scharnier.

Schuifdeuren

De schuifdeuren van G-FITTINGS bestaan uit een verscheidenheid aan hoogwaardige designs en verschillende uitvoeringen, waaronder antraciet, RVS en mat zilver geanodiseerde afwerkingen. De softclose functie zorgt voor een veilige en stille sluiting van de deuren.

Edel antraciet design

De deurkozijnen van G-FITTINGS zijn nu verkrijgbaar in edel antraciet design. ‘De systemen imponeren met hun moderne, elegante uiterlijk en het royale gebruik van glas. Dit zorgt niet alleen voor een minimalistisch design, maar ook dat kantoren en vergaderruimten met veel daglicht doorstroomd worden. Onze deurkozijnsystemen zijn compatibel met bijna alle beslagen en worden geleverd als voorgeconfigureerde sets met bijpassende scharnieren en inbouw sloten’, aldus G-FITTINGS.

Volglas douches

De volglas douches van G-FITTINGS zijn naast RVS nu ook verkrijgbaar in een chroom en antraciet design. Een uitgebreid assortiment accessoires, zoals rails, paneelprofielen, eindkappen, pakkingen en deurstoppers, maakt het mogelijk het design te individualiseren. De systemen zijn snel en eenvoudig te monteren. ‘Profiteer van hoge productkwaliteit, redelijke prijzen, deskundig advies en korte levertijden’, aldus G-FITTINGS.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Glas in Beeld: professioneel, technisch & inspirerend

Volg de ontwikkelingen in de glasbranche op het gebied van gebruik van vlakglas zoals: brandwerend-, energiebesparend- en veiligheidsglas.

Abonneer nu en ontvang 6 keer per jaar het vakblad Glas in Beeld.