Productnieuws
droogbeglazing

Köhlerwoodcap en Vito introduceren samen een nieuw type beglazingsband voor droogbeglazing. Vitomount DG75 FBL3 is een sterk dubbelzijdig klevend PE band geschikt voor droge verlijming van onder andere isolerende beglazing. Het band is bijvoorbeeld toe te passen bij stalen constructies of beglazing van steel look deuren. Daarnaast is het band ook zeer geschikt voor het verbinden van PVC-profielen met isolerende beglazing.

Hoge eindsterkte

Dit beglazingsband heeft volgens Köhlerwoodcap een hoge eindsterkte en is bestand tegen veroudering, weersinvloeden, weekmakers en uitzetting door warmte. Daarnaast dempt het band trillingen en compenseert het kleine oneffenheden. ‘Droogbeglazing is nog steeds een populaire manier van beglazen en met dit type band wordt het ook nog eens eenvoudig.’ Het band is verkrijgbaar in diverse breedten en in de diktes 1,6 en 2 millimeter. Vitomount DG75 FBL3 is gecertificeerd door IFT Rosenheim. De certificaatnummers zijn 15 – 000371 PR03 – 15000371 PR04.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Glas in Beeld: professioneel, technisch & inspirerend

Volg de ontwikkelingen in de glasbranche op het gebied van gebruik van vlakglas zoals: brandwerend-, energiebesparend- en veiligheidsglas.

Abonneer nu en ontvang 6 keer per jaar het vakblad Glas in Beeld.