Nieuws
Maarten Schoonenberg

Maarten Schoonenberg is accountmanager geworden bij Thomsa Glass uit Eindhoven. Thomsa vertegenwoordigt architecturale glasproducten en -systemen voor speciale toepassingen in in- en exterieur. ‘Maarten is vooral aangetrokken om de klanten in Nederland te bezoeken voor producten van Logli Massimo als Defender en Pensilina en Dream Glas, maar daarnaast ook voor de overige producten’, zegt directeur José Zaman van Thomsa.

Maarten Schoonenberg is afkomstig uit een echte glasfamilie, Glazenier Schoonenberg in Den Bosch, en is dus opgegroeid met glas. ‘Als kleine jongen ging ik al mee kijken in het familiebedrijf hoe mijn beide ouders zich bezighielden met het maken van glas-in-lood. Ook was ik veel te vinden in de showroom om alle soorten glas en mogelijkheden met glas te bewonderen. Met deze kennis en passie is een baan in de glasbranche dus een logisch gevolg en ik ben blij dat Thomsa Glass mij hierin wil begeleiden.’


1 reactie op “Maarten Schoonenberg accountmanager Thomsa Glass

  1. Liesbeth Geveling schreef:

    Graag wil ik contact ivm het vervangen van een raampje in Haarsteeg bij Ribs & Dips

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Glas in Beeld: professioneel, technisch & inspirerend

Volg de ontwikkelingen in de glasbranche op het gebied van gebruik van vlakglas zoals: brandwerend-, energiebesparend- en veiligheidsglas.

Abonneer nu en ontvang 6 keer per jaar het vakblad Glas in Beeld.